Barselona želi tandem Marjanović - Tomić?!

Želja uprave katalonskog giganta jeste da naredne sezone ima dvojicu prvoklasnih centara u svom sastavu, čime bi nastao daleko najdominantniji duo u evropskoj košarci...

Košarka 21.06.2015 | 12:45
Barselona želi tandem Marjanović - Tomić?!

Dok košarkaši, članovi kompletne uprave i stručnog štaba Crvene zvezde zasluženo slave najbolju sezonu u klupskoj istoriji, pitanje koje će ovih dana postati goruće na Malom Kalemegdanu jeste - ko će naredne sezone nositi dres osvajača triple krune?

A kako stvari stoje Boban Marjanović je prvi koji bi mogao da napusti redove novopečenog šampiona Srbije. Prema saznanjima do kojih je došao MOZZART Sport, Zvezdin džin bi uskoro mogao da se preseli u Barselonu! Iako je Ante Tomić nedavno ozvaničio novu, trogodišnju saradnju sa važećim prvakom Španije, uprava katalonskog giganta želi da napravi najdominantniji centarski tandem na Starom kontinentu, zbog čega se kuju opasni planovi da se ukombinuju Marjanović i hrvatski reprezentativac.

Još pre nekoliko meseci, kada je počela surova dominacija sada najboljeg centra Evrope, postalo je jasno da je Marjanović na dobrom je putu da odlično naplati sve što je pružio u opremi Crvene zvezde. Pominjao se odlazak u NBA ligu kao prioritet, što je za MOZZART Sport potvrdio i Marjanovićev agent, Miško Ražnatović, ali i moguća selidba u Barselonu, ali u slučaju ako Ante Tomić krene put Jute Džez. U međuvremenu hrvatski as je presavio tabak i odlučio da ostane, a među vodećim ljudima španskog velikana izrodila se ideja koja bi mogla da zagolica maštu mnogih poklonika igre pod obručima.

Barselona jako želi Marjanovića u tandemu sa Tomićem, a sada samo ostaje pitanje da li je srpski reprezentativac spreman da se upusti u novu evropsku avanturu, ili ipak želi da svoju sreću okuša "preko Atlantika".

Komentari / 0

Ostavite komentar