Aguero: Aman, ljudi, ne idem u Real!

Argentinski fudbaler Serhio Aguero kaže da će ostati u Mančester sitiju. "Ne mogu da se borim protiv glasina, protiv lažni, ali ono što mogu je da ponavljam - ostajem!".

Fudbal 21.06.2015 | 10:45
Aguero: Aman, ljudi, ne idem u Real!

Serhio Aguero ne ide iz Mančester sitija.

Iako su ga pojedini mediji već preseili u Real Madrid, argentinski napadač je još jednom poručio da ostaje!

"Jedini razlog zašto bi fudbaler otišao iz jednog i prešao u drugi klub jeste da nešto postigne, da nešto osvoji. A ja sve to mogu i želim u Mančester sitiju. Ne mogu da zaustavim glasine, da nateram novinare da prestanu da pišu laži. Ali, ono što mogu jeste da ponavljam iz dana u dan - srećan sam u Mančester sitiju", rekao je Aguero, prenose engleski mediji.

On je dodao da je prethodnih godina imao uspehe sa Sitijem i da je "gladan novih trofeja".

"Premijer liga je prioritet i želim da je ponovo osvojim, da vratimo titulu, a san je da budem prvak Evrope sa Sitijem", poručio je Argentinac.

On veruje da će vlasnik kluba ovog leta dovesti velika pojačanje, iako ne veruje da bi to mogao da bude najveća zvezda Barselone Lionel Mesi.

"Bio bih oduševljen kada bi Mesi došao u klub. On mi je veliki prijatelj i najbolji igrač na svetu, ali njegova vernost Barseloni jača je od svega i to poštujem", rekao je Aguero.

Dvadesetsedmogodišnji argentinski napadač za Siti je od 2011 igrao na 162 utakmice i postigao 107 golova, osvojivši dve titule prvaka Engleske - 2012. i 2014, Liga kup i Komjuniti šild.

Argentinac je igrajući za Atletiko Madrid osvojio Ligu Evrope 2010. godine.

Aguero je sa reprezentacijom Argentine osvojio zlatnu olimpijsku medalju u Pekingu 2008. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar