Jedan odbio Liverpul, a drugi Arsenal!!!

Ne žele baš svi da igraju za čuvene engleske klubove. Pročitajte zašto su Danac Simon Kjaer i Nemac Benedikt Hovedes odbili Liverpul, odnosno Arsenal.

Fudbal 21.06.2015 | 13:00
Jedan odbio Liverpul, a drugi Arsenal!!!

Liverpul i Arsenal su među najvećim klubovima u Evropi i svetu. Mnogi fudbaleri sanjaju da jednog dana igraju baš u tim timovima. Mnogi, ne i ova dvojica.

Danac Simon Kjaer (26) bio je želja Liverpula, ali je odlučio da iz Lila pređe u turski Fenerbahče. Imao je, kaže, jake razloge da odbije ponudu kluba sa Enfild rouda.

"Liverpul me je želeo, ali ja želim da budem šampion, da osvajam trofeje. Ciljevi Fenerbahčea u narednoj sezoni su visoki i to mi je jasno predočeno. Zato sam i odlučio da odem u Tursku", rekao je Kjaer, prenose turski mediji.

Slično Dancu, reagovao je i nemački defanzivac, 27-godišnji Benedikt Hovedes, koji je odbio ponudu Arsenala i odlučio da ostane u Šalkeu.

"Mogu da potvrdim da su me želeli i Arsenal i Milan. Ipak, odlučio sam da ostanem u Šalkeu, jer ovde još nisam završio posao. Posebno nakon što je završena sezona, sam sebi sam rekao da ne idem. Ja sam ključni igrač ovog kluba".

Komentari / 0

Ostavite komentar