Vranješ odgovorio svima: Moj sat još uvijek nije stao!!!

Reprezentativac BiH Ognjen Vranješ odgovorio navijačima koji su na utakmici sa Izraelom postavili transparent protiv njega.

Fudbal 13.06.2015 | 22:15
Vranješ odgovorio svima: Moj sat još uvijek nije stao!!!

"Zmajevi" su u petak savladali Izrael u vrlo važnoj utakmici, a jedan od nepotrebnih i ružnih detalja bio je transparent navijača BiH na severnoj tribini Bilinog polja.

Zbog tetovaže Republike Srpske koju je Ognjen Vranješ imao na ruci i koju je precrtao i preko nje napravio tetovažu sata, navijači su mu uputili poruku:

"Ognjene, zakasnio si, tvoj sat je otkucao".

Deo navijača na zapadnoj tribini reagovao je zvižducima na ovaj transparent.

Vranješ im je, međutim, uzvratio tako što je bio jedan od najboljih igrača na terenu, a izborio je i penal za "zmajeve".

Dan posle utakmice na svoj instagram profil postavio je fotografiju sa Edinom Višćom i komentar "Moj sat još nije stao"!.

Facebook stranica Ognjena Vranješa i njegov Instagram profil preplavljeni su komentarima podrške i pohvala za sinoćnju igru i zalaganje u kojima se ističe da je ostavio srce na terenu za reprezentaciju BiH.

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Zenica

13.06.2015 20:21

Ognjene, crtaj i tetoviraj ti sta hoces. Ti si pokazao da si veliki covjek svojom igrom za reprezentaciju svoje drzave. A zli jezici hoce samo da naprave razdor u reprezentaciju. Istina je da imas podrsku iskrenih navijaca.

ODGOVORITE
Name

Realno

13.06.2015 20:43

I onda se neko čudi zašto jedan broj Srba ne prihvata reprezentaciju BiH kao svoju, kao da Republika Srpska nije ustavno-pravni dio te iste BiH. Dobar broj Bošnjaka se baš svojski trudi da razvali ovu jadnu zemlju... Bolesnici, žalim ih

ODGOVORITE
Name

bluka

14.06.2015 08:58

Zivo me interesuje koliko to Srba navija za bih. 99,99% navija za majku Srbiju. A samo vi navijajte za bih sa svojim ratnim zastavama.

Name

zvezdas

13.06.2015 20:51

sve ista govna igraci su za sve krivi cao

ODGOVORITE
Name

Is

14.06.2015 11:21

Moj Ognjene... Bosnjaci te mrze sto si istetovirao RS, a sada i Srbi sto si radi jedne utakmice u bosnjackoj reprezentaciji prekrio tu tetovazu i odrekao se nase Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

dejo

14.06.2015 12:12

Ognjene , ostavi se politike i radi ono sto najbolje znas i uzivaj u zivotu.. Super si odigrao protiv cifuta,a bogami i ostali iz reprezentacije..

ODGOVORITE
Name

@realno

15.06.2015 05:25

Hoces reci jedan manji dio Srba prihvata reprezentaciju BiH kao svoju!?

ODGOVORITE