EP - Maljković: Hrvatice su nezgodne, ali pobjedićemo!

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izjavila je da je Hrvatska neugodan protivnik i da njen tim ocekuje još jedan težak zadatak na prvenstvu Evrope u Mađarskoj i Rumuniji.

Košarka 13.06.2015 | 16:45
EP - Maljković: Hrvatice su nezgodne, ali pobjedićemo!

"Čeka nas veoma neugodan protivnik, koja je maksimalno motivisan. Bez obzira na sastav u kojem će nastupiti zbog brojnih povreda, to je veoma jaka ekipa, ali svakako očekujem pobedu ako budemo igrale našu igru", izjavila je Maljkovićeva sa sajt KSS.

Srpske košarkašice pobedom su startovale na šampionatu, pošto su u četvrtak ubedljivo savladale selekciju Letonije sa 76:60.

"Za razliku od Letonije, koja je atletski slična našoj ekipi, Hrvatska igra drugačiju košarku. Moramo na vreme da nametnemo naš ritam i uz kvalitetan pristup zabeležimo još jednu pobedu", istakla je Maljkovićeva.

Naturalizovana amerikanka Danijel Pejdž pokazala je da će svojim igrama biti veliko pojačanje za srpsku reprezentaciju.

"Nekoliko hrvatskih igračica poznajem i ranije sam igrala protiv njih. Bitno je da odigramo u našem stilu i ispravimo greške iz prethodne utakmice, uz jaku igru u odbrani i napadu očekujem novu pobedu", rekla je Pejdž.

Utakmica između Srbiji i Hrvatske biće odigrana u subotu od 19 sati.

Komentari / 0

Ostavite komentar