Uklonjena "zamka" sa ulica Bijeljine

Parking mjesto na uglu ulica Gavrila Principa i Dositeja Obradovića, sa kog već duži vremenski period specijalizovano vozilo "pauk" uklanja vozila, danas je konačno obilježeno znakom zabrane parkiranja.

Republika Srpska 12.06.2015 | 16:00
Uklonjena "zamka" sa ulica Bijeljine

Sa prvog parking mjesta, na uglu gore pomenutih ulica "pauk" odvozi automobile, jer kako kažu, vozilo mora biti udaljeno pet metara od pješačkog prelaza. Obično vozači u potrazi za parkingom i nekoliko puta kruže oko bijelih zgrada ne bi li parkirali svoj četvorotočkaš. Upravo ovakvo mjesto je bilo "zamka" za sve vozače.

Građani su mahom bili ogorčeni, jer to parking mjesto nije bilo označeno zabranom parkiranja. To je danas napokon i urađeno, znak zabrane je iscrtan, a nadamo se da će vozači povesti računa, kako ne bi plaćali ceh odvoza automobila i kazne zbog nepropisnog parkiranja.

Izvor: Info BN

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Coka

12.06.2015 16:13

U istoriji obilježavanja horizontalne signalizacije nisam vidio ovakvo nešto, ovo me više posjeća na cilj za nekog padobranca. Trebali su postaviti punu liniju ili napraviti ostrvo , ovako nisam siguran da se neko opet neće upecati. Ali kakvi su nam saobraćajni inžinjeri takva je i država. U nadi da će neko uvidjeti svoju grešku ostavljam ovaj komentar.

ODGOVORITE