Vajda o Novaku...

Trener Novaka Đokovića, Marjan Vajda izjavio je u intervjuu za "UBITenis.com" da je od prvog tenisera sveta mnogo naučio, ali i da publika može u narednom periodu da očekuje još bolje Noleta.

Tenis 12.06.2015 | 09:30
Vajda o Novaku...

"Sviđa mi se kako način na koji uči i to što nikada nije zadovoljan, jer je svestan da još može da se dokazuje. Mnogo sam naučio od Novaka koji je kompletan igrač, ali nastavlja da radi sve jače svakog dana, zato mu se divim", rekao je Vajda.

Vajda je opisao Novaka kao čoveka koji nije posvećen samo tenisu, već i porodici, što neki teniseri nisu uspeli u životu.

"Nije Đoković posvećen samo sportu. On je staložen mladić sa svojom filozofijom i pravilnim pristupom prema medijima, svojoj zemlji i prijateljima. Sve to ga čini kompletnom osobom. Neverovatno je konstantno osvajati trofeje, ne zbog novca, već zbog takmičenja i prestiža. On igra za pobedu i publiku. Jasno je da je on jedan od najboljih igrača koji su se pojavili u ovom sportu, ali voli da izdvaja dosta vremena za porodicu. Postoje teniseri koji su pali na tom testu", zaključio je Vajda.

Komentari / 0

Ostavite komentar