Jer, kad Lebron časti...Svi su presrećni!

As Klivlenda je prilično darežljiv prema saigračima.

Košarka 10.06.2015 | 11:20
Jer, kad Lebron časti...Svi su presrećni!

Navijači Klivlenda bili su oduševljeni zbog povratka Lebrona Džejmsa u klub, ali i igračima se verovatno dopala ta vest.

Naime, "Cleveland.com" prenosi da "Kralj" Džejms voli da daje poklone i da često obraduje saigrače raznim iznenadnim suvenirima. Tako je bilo i uoči početka finalne serije NBA lige protiv Golden Stejta (u kojoj je trenutno 1:1 u pobedama).

Uoči prve utakmice u Ouklandu, Džejms je okupio saigrače u predvorju hotela i uz hranu i muziku održao im motivacioni govor.

As Klivlenda je još više iznenadio prisutne kada su se pred igračima pojavili frizeri (!?), a za kraj je ostavio najveće iznenađenje - celom timu je podelio nove Apple satove!

"Imam sreću da radim sa sjajnim sponzorima i sve što dobijem od njih, volim da podelim sa saigračima. To je samo jedan od načina da pokažem da mi je stalo do njih. Ništa više. Nije to bio prvi, a ni poslednji put...", objasnio je Džejms.

J. R. Smit je bio prilično srećan zbog poklona.

"Ne znam kako to radi, ali stalno ima nešto novo za nas. Satovi, patike, slušalice, dukserice, torbe... Jedva čekam da vidim šta je iduće", našalio se Smit.

Komentari / 0

Ostavite komentar