Azarov savjet Murinju neće se dopasti Dijegu Kosti!

Učini me srećnog i dovedi mi prijatelja! "Imam sjajan odnos s njim i ne bi bilo ništa bolje nego da igramo zajedno u klubu", rekao je Belgijanac.

Fudbal 08.06.2015 | 09:20
Azarov savjet Murinju neće se dopasti Dijegu Kosti!

Eden Azar u tek završenoj šampionskoj sezoni bio je jedan od istaknutijih pojedinaca Čelsija. Sjajni belgijski ofanzivac već gleda prema narednim izazovima, a to će za Plavce svakako biti napad na Ligu šampiona. Nema sumnje da će Žoze Murinjo na leto dodatni ojačati ekipu, a uoči aktivnosti na fudbalskoj pijaci savetovao ga je upravo Azar. On bi na Stamford Bridžu rado video svog kolegu iz belgijske reprezentacije, Kristijana Bentekea.

„Ako Benteke potpiše za nas, biću najsretniji čovek na svetu. Imam sjajan odnos s njim i ne bi bilo ništa bolje nego da igramo zajedno u klubu. Benteke ima 25 godina, što znači da je dovoljno zreo da donese pravu odluku za svoju karijeru. Aston Vila nije loš klub, međutim, on je odigrao dosta velikih utakmica i zaslužuje više. Sada mu se nudi šansa da igra u Ligi šampiona“, rekao je Azar.

Benteke je u tri premijerligaške sezone za Aston Vilu postigao 42 gola i prema napisima ostrvskih medija za njegove usluge biće potrebno izdvojiti i do 40.000.000 evra. Među zainteresovanim klubovima su Liverpul i Mančester junajted, spominjala se i Roma, a videćemo hoće li se u trku, posle saveta Azara, uključiti i Murinjo. Nema sumnje da Benteke ima veliki potencijal, ali šta će onda biti Murinjovim miljenikom i golgeterom Dijegom Kostom?

Komentari / 0

Ostavite komentar