Svadba na jesen: Kojićima se sviđa Seve

Seve ih je kupila neposrednošću i time što se pored Igora ponaša kao zaljubljena tinejdžerka. Keba je Igoru odmah dao blagoslov za brak, priča izvor blizak porodici Kojić.

Srbija 07.06.2015 | 12:45
Svadba na jesen: Kojićima se sviđa Seve

Sin Dragana Kojića Kebe posle samo četiri meseca veze spreman je na taj korak.

"Igor je siguran da je Seve žena njegovog života! Razlika u godinama i to što ona ima dete nimalo mu ne smetaju. Roditeljima je rekao da se polako spremaju za svadbu jer ovih dana planira da je zaprosi. On je siguran da će Seve pristati da se uda za njega, a voleo bi da venčanje bude na jesen", otkriva izvor blizak Kojićima.

"Seve ih je kupila neposrednošću i time što se pored Igora ponaša kao zaljubljena tinejdžerka. Keba je Igoru odmah dao blagoslov za brak! Ni on ni njegova supruga Olja nikad nisu videli sina toliko zaljubljenog i sigurni su da je Seve prava žena za njega. Rekli su nam da su spremni da odreše kesu za svadbu, ali i da će poštovati njihovu želju ukoliko se odluče za manje, intimno venčanje. Keba i Olja uporno odbijaju da pričaju za medije o vezi Igore i Seve da im ne bi izbaksuzirali", kaže izvor blizak porodici Kojić.

(Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

romale

07.06.2015 12:48

Zna stari cigos Keba sta radi ! Hahaha ,sjetite se obicaja kad im snajka dođe !!!

ODGOVORITE
Name

gulikoža

07.06.2015 13:17

Ogulila je Milana, sad će na red doći ovaj naivko. Žena zna šta radi. Dok je ovaca biće i šišanja.

ODGOVORITE