Najveći izazov očuvati stabilnost regiona

Premijer Srbije Aleksandar Vučić održao je danas predavanje o budućnosti Srbije i njenom putu ka EU na "Džons Hopkins" univerzitetu u Vašingtonu.

Region 04.06.2015 | 19:34
Najveći izazov očuvati stabilnost regiona

"Naš najveći izazov je da sačuvamo političku stabilnost regiona i u tome očekujemo podršku EU", napisao je Vučić na svom Tviter nalogu.

On je na predavanju rekao i da je Balkan i dalje osetljiv region, ali da se nada da će biti očuvana stabilnost.

Uoči predavanja Vučić je razgovarao sa Danijelom Serverom, političkim analitičarom i profesorom na Džons Hopkins Univerzitetu.

Vučić završava posetu SAD, a današnje sastanke započeo je susretom sa pomoćnicom američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Viktorijom Nuland.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

aco

04.06.2015 18:13

Bravo imenjace.Jedini reformator na Balkanu,a nekad ga nisam volio Boze moj,mjenjamo se.

ODGOVORITE
Name

Laki

04.06.2015 18:59

Baja će referendumom da donese stabilnost. Tako on veli.

ODGOVORITE
Name

plitko

04.06.2015 19:24

Ova njegova priča je za maloljetne. Iz beogradske kuhinje dolazi haos u RS. Sve plaćeno.Živi bili pa vidjeli. To se tako radi. Podržao je Dodika na izborima. Nije isporučio Radišića. Isti se slobodno kreće po Beogradu. Proturio inicijativu da se ujedine SDS i SNSD. Nije još ništa uradjeno u vezi s Djurićem i Boskom. Ni sa Miškovićem. Tresla se gora rodio se vučko. Trvenja u SNSDu. Slijedi uvaljivanje kadrova SNSda u SDS i savez za promjene. aktivirani i stare lopovčine ratnog i poratnog SDSa. Sve pod komandom iz beograda. Dodikov sistem mora opstati. Inače im se ono što u RS zovu organizovani kriminal, raspada.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.06.2015 09:45

Eto ti stabilnosti, pogotovo ekonomske. Rusi skreću turski tok gasovoda kroz Bugarsku i Rumuniju (Članice EU) dok ti udaraš nosom u zatvorena vrata po Bjeloj kući. Faktor mira će biti Albanija moj Vučiću. Filip Višnjić je "vidio" više nego ti sa dvogledom...

ODGOVORITE