RG - najava: Od 15:00 Ana igra za finale!

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović od 15 časova igra polufinale Rolan Garosa sa Čehinjom, Lucijom Šafaržovom.

Tenis 04.06.2015 | 13:00
RG - najava: Od 15:00 Ana igra za finale!

Ivanovićeva je poslednji put polufinale nekog Gren slema igrala 2008. godine upravo u Parizu, kada je i osvojila trofej.

U drugom polufinalu sastaju se Serena Vilijams i Timea Bačinski.

Ivanovićeva i Šafaržova do sada su igrale osam puta, a srpska teniserka ima tri pobede. Poslednji put igrale su u četvrtfinalu u Tokiju prošle godine, kada je slavila Ana sa 6:3, 6:2.

Ivanovićeva igra sjajno u Parizu, a do polufinala je došla pobedom nad Jelenom Svitolinom, dok je Čehinja pobedila Gabrinje Mugurusu.

“Očekujem vrlo težak meč, ona je u odličnoj formi, što je i dokazala na ovom turniru. Pokušaću da se spremim najbolje što mogu, ali neće biti lako – ona je levoruka, ima malo drugačiji stil igre, servis koji je teško pročitati, dosta je agresivna i malo greši. Uz to se i dobro kreće, dakle ima malo rupa u njenoj igri i biće važno da budem fokusirana na svaki poen i da budem agresivna“, iznela je Ivanovićeva očekivanja pred polufinale.

„Ana je dobar, težak protivnik – biće uzbudljivo. Osećam se neverovatno. Prvi put sam u polufinalu u Parizu, osetila sam to jedino na Vimbldonu prošle godine, tako da je lepo otići ovako daleko“, rekla je Šafaržova.

Komentari / 0

Ostavite komentar