RG: Nole na Rafu oko 16:00!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i devetostruki šampion Rafael Nadal u sredu oko 16 sati sastaće se u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Tenis 03.06.2015 | 08:40
RG: Nole na Rafu oko 16:00!

Duel između Srbina i Španca postavljen je kao drugi na centralnom terenu "Filip Šatrije", odmah posle meča između Amerikanke Serene Vilijams i Italijanke Sare Erani.

Đoković je u pohodu na prvi Rolan Garos u karijeri, jedini koji mu nedostaje u kolekciji grend slem turnira, dok je Nadal zbog pada forme 7. na ATP listi, ali je ušao u prepoznatljiv ritam baš u Parizu.

Ipak, obračun "kralja šljake" i Đokovića, kome kladionice daju mnogo veće šanse za pobedu, svojevrsno je finale pre finala. Đoković i Nadal do sada su igrali 43 puta i španski teniser vodi sa 23:20. Poslednji put sastali su se u polufinalu mastersa u Monte Karlu, kada je Đoković slavio sa 6:3, 6:3.

Na terenu "Suzan Lenglen", od 14. časova igraće Timea Baščinski i Alison van Ujtvank, posle njih će se sastati treći nosilac Endi Marej i David Ferer (7). Pobednik ovog susreta igraće protiv boljeg iz duela Đoković - Nadal.

Komentari / 0

Ostavite komentar