Momir Ilić postaje igrač najvećeg kluba Evrope?!

"Još nije ništa gotovo, razgovara se na tu temu", rekao je sjajni rukometaš Momir Ilić o mogućem prelasku u Barselonu.

Ostali sportovi 02.06.2015 | 18:20
Momir Ilić postaje igrač najvećeg kluba Evrope?!

Aranđelovac, Kolubara, Fidelinka, Gorenje, Gumersbah, Kil, Vesprem...

Naročito posle poslednja dva kluba, teško da se može napraviti korak naviše u evropskom rukometu. Osim ako ne potpišete za Barselonu!

Dvostruki uzastopni najbolji strelac EHF Lige šampiona, fantastični srpski rukometaš Momir Ilić, mogao bi karijeru da nastavi u najtrofejnijem klubu Evrope, Barseloni.

Ilić je u nedelju popodne vukao svoj Vesprem koliko je mogao u velikom finalu Fajnal-fora Lige šampiona u Kelnu, postigao je pet golova, ali je Barselona bila bolja i osvojila devetu titulu najboljeg na kontinentu, a nešto kasnije stigle su vesti da bi upravo Ilić mogao da se pridruži "drim timu" iz Katalonije u kom su već Nikola Karabatić, Kiril Lazarov, Danijel Šarić, Jasper Nedesbo, Sergej Rutenka, Raul Entrerios, Viktor Tomas, Valur Sigurdson...

"Još ništa nije gotovo, razgovara se na tu temu, ali sam imao puno obaveza u poslednje vreme pa sam to malo zapostavio. Postoji mogućnost da odem u Barselonu jer je Karabatić na izlaznim vratima. Ipak, ne bih imao ništa protiv da ostanem ovde, u Vespremu. Narednih dana bi trebalo da odlučim", rekao je 33-godišnji Aranđelovčanin, kapiten reprezentacije Srbije u rukometu.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar