Božović: Godinama sanjah moju Zvezdu!

Da i odmah! Tako je glasio odgovor Miodraga Božovića kada su ga pozvali iz Crvene zvezde.

Fudbal 31.05.2015 | 18:40
Božović: Godinama sanjah moju Zvezdu!

Prvi put od kada je imenovan za trenera Crvene zvezde oglasio se Miodrag Božović.

Poznati trener nije imao dilemu kada su ga kontaktirali čelnici kluba iz Ljutice Bogdana.

"Ja o pozivu Zvezde ne razmišljam i ne pregovaram i ako sam slobodan kada me moj klub pozove postoji samo jedan odgovor na poziv mog kluba. On je DA i ODMAH."

Božović otkriva da je pre pet godina bio trener Zvezda - samo na jednu noć.

"Javnost malo zna da sam 2010. bio trener Zvezde na jednu noć ali da tada nisam mogao da prihvatim klub zbog važećeg ugovora u Rusiji."

Pregovori sa Zvezdom praktično nisu ni vođeni.

"Sa mojim klubom nisam pregovarao ni o čemu osim o tome da li imamo istu viziju Zvezde. Kada sam razumeo da delimo iste snove i ambicije 'pregovori' ili još bolje razgovori su bili završeni. A Zvezda koju sanjamo je moćan tim koji igra moderan i prepoznatljiv fudbal o kome Evropa treba da ponovo priča", istakao je popularni "Grof".

Božović je radio u velikim klubovima Rusije, ali je o klupi Zvezde oduvek maštao.

"Zahvaljujem se Bogu što mi je data prilika da budem deo velike Zvezde i da zajedno ostvarimo snove. Nema veće časti nego voditi svoj klub na našoj Marakani i verujte mi sanjao sam o tome svih ovih godina koje sam proveo radeći u inostranstvu. Hvala gospodinu Kokezi na upornosti, upravi kluba na poverenju i navijačima koji su ovih dana što porukama, što lično pokazali koliko podržavaju poziv da vodim Zvezdu", rekao je Božović.

Komentari / 0

Ostavite komentar