Silvio ne odustaje od Karla!

Poslednjih 30 godina smo živeli na kavijaru i šampanjcu, sada jedemo mocarelu, ali biće Milan opet veliki! "Ne želimo da prodamo Milan, već nam je potreban partner koji će pomoći da ponovo postanemo veliki. Navijači traže da potošim milione. A ja sam to već uradio. To nije bilo dovoljno, jer sada u fudbalu imamo petrodolare", požalio se Berluskoni.

Fudbal 30.05.2015 | 21:20
Silvio ne odustaje od Karla!

Silvio Berluskoni ne odustaje od vraćanja Karla Ančelotija na klupu Milana! Iako je trofejni trener po dobijanju otkazu u Realu poručio da želi da uzme godinu dana pauze od fudbala, vlasnik Rosonera čvrst je u nameri da obraduje navijače koji drugu sezonu zaredom neće gledati ekipu u evropskim takmičenjima.

Ančeloti je priču o godinu dana pauze obrazložio činjenicom da mora da ide na operaciju, kao i time da će uskoro postati deda.
“Nadam se da će Anćeloti opet postati trener Milana. Ne samo zato što nam je potreban dobar čovek i stručnjak, već zato što ga žele navijači. Ovih dana, zbog obaveza oko izbora, obilazim Italiju i gde god sam sreo navijače Milana, savetuju me da vratim Ančelotija“, rekao je Berluskoni za italijanski Medijaset.

Kao kandidati za klupu Rosonera pominjali su se i Siniša Mihajlović, Emeri Unai i Antonio Konte, ali oni u ovom trenutku nisu u Berluskonijevom glavnom fokusu.
“Ne želim uopšte da razmišljam o mogućnosti da budemo bez Ančelotija. Tek ako se ništa ne dogovorimo, počećemo da razmišljamo o tome. Ali, pošto verujem da će se Ančeloti vratiti, onda je sve to i nije tako važno“, objasnio je prvi čovek Milana.

Berluskoni je kao jedan od glavnih zadataka postavio i vraćanje napadača Zlatana Ibrahimovića iz Pari Sen Žermena.
“Veliki sam zagovornik ideja da on ponovo obuče dres Milana, iako je to komplikovan transfer. Ipak, samo nam je potrebno strpljenje“, kazao je on.

Bivši italijanski premijer naveo je i da nije dobio još nikakvu zvaničnu ponudu od tajlandskog biznismena kojeg na Apeninima zovu Mister Bi, a on je navodno sada spreman da za milijardu evra kupi Milan.
“Ne želimo da prodamo Milan, već nam je potreban partner koji će pomoći da ponovo postanemo veliki. Navijači traže da potošim milione. A ja sam to već uradio. To nije bilo dovoljno, jer sada u fudbalu imamo petrodolare. Pa, PSŽ godišnje dobija 250 miliona iz Katara. Znate, u fudbalu se sve dešava u ciklusima: Prethodnih 30 godina jeli smo kavijar i pili šampanjac. Kada ponovo budemo zadovoljni samo mocarelom, onda ćemo biti spremni i da se vratimo na kavijar“, zaključio je Berluskoni.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar