Potvrdio i Rafa: Gotovo je!

Španac potvrdio ono o čemu je brujala cela Evropa, ali se samo čekala zvanična potvrda!

Fudbal 29.05.2015 | 18:00
Potvrdio i Rafa: Gotovo je!

Rafa Benitez od naredne nedelje definitivno više neće biti trener italijanskog Napolija. Španac je na današnjoj konferenciji za medije potvrdio ono o čemu je brujala cela Evropa, ali se samo čekala zvanična potvrda.

Benitez je poručio da će utakmica za Laciom narednog vikenda na San Paolu biti njegova poslednja na klupi Napolitanaca.
"Moj ugovor se završava nakon utakmice sa Laciom. Ciklus je gotov i želim ga završim na dobar način. Želim da ostavim Napoli na nivou koji za služuje. Ovo je oproštajna konferencija za medije, ali želim da kažem zbogom pobedom koja će Napoli uvesti u Ligu šampiona", rekao je Benitez.

Benitez je u Napulj stigao u maju 2013. godine i potpisao dvogodišnji ugovor. U prvoj sezoni je osvojio trofej u Kupu Italije i igrao u Ligi Evrope, obezbedivši i kvalifikacije za Ligu šampiona, gde su eliminisani od Atletik Bilbaa. Ove godine stigli Napolitanci su stigli do polufinala Lige Evrope, a još uvek imaju mogućnost da ponovo obezbede kvalifikacije za elitno evropsko takmičenje.

Ostaje samo da se vidi da li će biti potvrđene i druge glasine, odnosno da li će nekadašnji trener Liverpula preuzeti klupu madridskog Reala.

Komentari / 0

Ostavite komentar