Jer, kad Švajni navija - Ana pobjeđuje!

Bastijan Švajnštajger glasno na srpskom navijao za svoju devojku na Rolan Garosu i pomogao joj da napravi preokret u drugom kolu i prođe dalje. Ivanovićeva prvi put javno pričala o nemačkom fudbaleru

Tenis 29.05.2015 | 15:40
Jer, kad Švajni navija - Ana pobjeđuje!

Ana Ivanović je uspela da se plasira u treće kolo Rolan Garosa pobedivši Japanku Misaki Doi posle preokreta (3:6, 6:3, 6:4).
Srpska teniserka imala je veliku podršku sa tribina. Njen dečko, fudbaler Bastijan Švajnštajger bio je među najglasnijima u trenucima kada je trebalo ohrabriti Anu.

Nemački reprezentativac više puta je na srpskom uzviknuo: "Ajde, idemo", ono što teniserka govori sebi kada se bodri tokom mečeva.

Ustajao je, nekoliko puta dodao: "Idemo, ruka", tapšao na svaki dobar Anin poen, nervirao se kada joj nije išlo, ali je na kraju teren napustio zadovoljan.

"Ne želim ništa da komentarišem, ali volim tenis. Imali smo mi Borisa Bekera, Štefi Graf i druge dobre tenisere, a sada volim tenis još više", rekao je srpskim novinarima u Parizu Švajnštajger posle meča.

A onda je i Ana pristala prvi put da javno progovori o svom dečku. Na konferenciji za medije posle pobede priznala je da joj njegova podrška mnogo znači.

"Mnogo mi znači Bastijanovo prisustvo na mečevima i njegova podrška. Pogotovo što smo na istom nivou i on može da me razume, jer smo oboje vrhunski sportisti", rekla je Ana.

Švajni je tokom trećeg seta na trenutak napustio teren, ali nije mogao da se vrati kada je poželeo, jer je gem bio u toku, a redari ga nisu prepoznali. Ipak, kada im je neko od prisustnih napomenuo ko je u pitanju, ljubazno su mu dozvolili da se vrati do boksa Ane Ivanović.

"Nisam znala za to. Nadam se samo da je bio fin", uz osmeh, ali i blago rumenilo na licu rekla je Ana.

Da li zbog Bastijana i njegove podrške, tek Ivanovićeva dobro gura na Rolan Garosu.

Dakle, idemo, ajde, Ana!

Komentari / 0

Ostavite komentar