Subotić ostaje u Borusiji!

Fudbaler Borusije Dortmund Neven Subotić produžio je ugovor sa tim klubom za dve godine, pa će u njemu ostati do 2018. godine.

Fudbal 30.05.2015 | 18:20
Subotić ostaje u Borusiji!

“Izrazito sam radostan zbog odluke da ostanem u Borusiji. Dortmund je sada postao moj drugi dom. Jedva čekam uspešnu budućnost sa našim timom, uz pomoć naših fantastičnih navijača. Čeka nas mnogo posla u neposrednoj budućnosti, a ja želim da pružim veliki doprinos tome”, rekao je srpski fudbaler.

Subotića je pohvalio i izvršni direktor Hans-Joahim Vacke.

“Iako ima samo 26 godina, Neven je idealan za nas zbog višegodišnjeg iskustva i kontinuiteta sa Borusijom. Kao sportista i kao čovek savršeno odgovara Borusiji Dortmund”, rekao je Vacke.

Subotić je do sada igrao 186 puta u Bundesligi za Borusiju i postigao je 15 golova. U klub je došao 2008. godine iz Majnca i zaigrao je u paru sa Matsom Humelsom, čime su njih dvojica postali najmlađi štoperski par u istoriji Bundeslige.

“Neven nam je došao kao vrlo mlad momak. Za ovih više od sedam godina postao je pravi crnožuti, i na terenu i van njega. Ubeđeni smo da će on biti jedan od ključnih igrača u predstojećim godinama”, rekao je sportski direktor Mihael Cork.

Komentari / 0

Ostavite komentar