Video: Lazović u suzama ode iz Zvezde!

Poslednji meč sezone između Crvene zvezde i lučanske Mladosti (3:1) bio je ujedno i oproštaj Darka Lazovića od crveno-belog dresa.

Fudbal 25.05.2015 | 19:40
Video: Lazović u suzama ode iz Zvezde!

Brzonogi Čačanin napušta klub iz Ljutice Bogdana, a na kraju duela protiv Mladosti bilo je mnogo emocija na stadionu „Rajko Mitić“.

Stadionom se desetak minuta po završetku utakmice orilo „Lazović Darko“, a Delije su privrženom ljubimcu razvile transparent na kojem je posalo: „Tvojih šest godina kao primer mlađima. Hvala ti, Lazo!“

"Želeo sam da se od Crvene zvezde oprostim golom i pobedom i da na taj način okončamo, moram reći neuspešnu sezonu, s obzirom da nismo osvojili trofej. Zabeležili smo trijumf, ali i pored nekoliko prilika nisam uspeo da postignem gol. Zahvalio bih se navijačima ne samo za ovo što su mi danas priredili, već u prethodnih šest godina, uvek sam osećao da imam podršku. Ovakve emocije se dožive jednom u životu, zaista nestvaran osećaj. Mislim da je ovo najbolji primer i mladim igračima, da što duže treba da ostanu u Zvezdi i da dožive ovo što sam ja danas", rekao je Lazović.

Malo toga što može da doživi profesionalni fudbaler, Lazović nije doživeo u Zvezdi.

"Žao mi je što sam osvojio samo jednu titulu, jer mislim da je za klub kao što je Crvena zvezda to malo. Žal osećam i zbog toga što sa svojim klubom nisam uspeo da se kvalifikujem u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Nadam se da ću se jednog dana vratiti, ali ne da bih rekao kako sam ponovo tu, već da dođem i da sa Zvezdom igram Evropu i osvajam nove titule. Ne znam koliko je to u ovom trenutku ostvarivo i kada bi moglo da se dogodi. Nije fraza da ovaj klub doživljavam kao svoju drugu kuću. Nije nemoguće i da se jednog dana okušam u ulozi sportskog direktora, trenera Zvezde", emotivno je poručio Lazović.

Darko nikada neće zaboraviti...

"Neću zaboraviti gol u derbiju koji sam postigao na stadionu večitog rivala, pobedu protiv OFK Beograda nakon koje smo osvojili titulu. Pamtiću zauvek poraz od Bordoa, povredu kolena... Ovo nije moje zbogom Zvezdi, nadam se da će mi se u budućnosti pružiti prilika da sa Zvezdom doživim još lepih trenutaka", zaključio je Lazović.

Lazović je u Zvezdu došao 2009. godine iz čačanskog Borca i u proteklih šest teških godina osvojio je sa crveno-belima dva Kupa Srbije i jednu titulu prvaka.

On se krajem sezone seli u Đenou, gde odlazi kao slobodan igrač.

Komentari / 0

Ostavite komentar