Marko Nikolić preuzima Rostov?!

Ako se dogovori sa gazdom menja legendarnog Berdijeva...Bivši šef struke Partizana mogao bi uskoro da se preseli u Rusiju.

Fudbal 23.05.2015 | 20:20
Marko Nikolić preuzima Rostov?!

Posle dva meseca pauze Marko Nikolić bi ubrzo mogao da se vrati na klupu. Naravno, ne Partizanovu, iako je i dalje pod ugovorom sa crno-belima i klub iz Humske 1 je u obavezi da ga plaća, već bi postao glavni trener Rostova.

Tako piše Sportski žurnal, prema čijim informacijama je nekadašnji šefa struke Rada, Vojvodine i Partizana na meti kluba koji se dva kola pre kraja Premijer lige Rusije nalazi na 12. mestu tabele i predstoji mu borba za očuvanje statusa. Rostov ima samo bod više od Urala i Ufe, koji bi prema sadašnjoj poziciji otišli u baraž za opstanak. Kako god, čelnici kluba nezadovoljni su radom legendarnog stručnjaka Kurbana Berdijeva - koji je 12 godina bio šef u Rubinu - spremaju mu zamenu i kao prvi kandidat slovi upravo Marko Nikolić.

Nikolić je izbor predsednika Viktora Gončara, koji je najavio promene na kraju sezone, a tek ako se ne dogovori sa srpskim stručnjakom okrenuće se rešenju sa teritorije Rusije.

Komentari / 0

Ostavite komentar