Krunić je, ipak, prvo pojačanje Zvezde!

Sportski žurnal tvrdi da će crveno-beli iz drugog pokušaja angažovati perspektivnog vezistu.

Fudbal 22.05.2015 | 20:20
Krunić je, ipak, prvo pojačanje Zvezde!

Mladi vezista Rade Krunić okupirao je medijski prostor prethodne zime, pominjući se gotovo svakodnevno kao najzvučnije pojačanje Crvene zvezde! Zbog komplikacija sa papirima i njegovog navodnog ugovora sa Veronom, crveno-beli su na kraju odustali, a propao mu je i transfer u Vojvodinu.

Krunić je naposletku završio u Borcu iz Čačka, a evo u smiraj sezone ponovo je u centru pažnje. Naime, kako piše Sportski žurnal Zvezda je ovoga puta ozbiljno zagrizla za Krunića i gotovo je izvesno da će on biti prvo letnje pojačanje za narednu sezonu. Dakle, velika želja kluba iz Ljutice Bogdana ispuniće se uskoro, a bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine trebalo bi da bude jedan od najvažnijih igrača u formiranju tima koji će se naredne sezone boriti da vrati trofeje na naš najveći stadion.

Treba pomenuti ipak da se pre samo nekoliko dana govorkalo kako je Rade Krunić zapravo jako blizu Partizana. On je ipak tokom pregovora tražio platu od blizu 200.000 evra na godišnjem nivou, tako da je taj pokušaj crno-belih da angažuju talentovanog vezistu propao.

Komentari / 0

Ostavite komentar