Nišikori: Osvojiću Rolan Garos!

Japanac se uzda u dobru formu i smatra da može do završnice drugog grend slema u sezoni.

Tenis 22.05.2015 | 09:20
Nišikori: Osvojiću Rolan Garos!

Samuraj Kej Nišikori se očigledno ne plaši činjenice što mu se glavni konkurenti na predstojećem Rolan Garosu u ovom trenutku zovu Novak Đoković, Rafael Nadal, Endi Mari i Rodžer Federer! Žilavi Nišikori čak najavljuje pohod na finale turnira u Parizu.
"Još uvek sam opušten s obzirom na to da do turnira ima još nekoliko dana. Dobro ću trenirati i spremiću se za nedelju. Nadam se da mogu da osvojim turnir, ali moram da treniram veoma dobro i da nastavim da igram dobro na šljaci", kaže Nišikori.

Ove njegove reči nisu bez "podloge". On igra odlično ove sezone, peti je na svetu i igra odlično na zemlji ove sezone. Trenutni skor mu je 10-2 na šljaci, a poslednji poraz doživeo je od Novaka Đokovića u Rimu.

On je i prošle godine imao dobar momentum pred Rolan Garos, ali je poražen već u prvom kolu. Japanac se nada da će ove godine biti potpuno drugačije.
"Potrudiću se da dam sve od sebe i osvojim trofej. Biće jako teško jer će svi koji nešto vrede biti tu. Videćemo šta će se dogoditi", smatra Nišikori koga mnogi vide kao najvećeg favorita za prvo mesto, pored Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Branislav

22.05.2015 07:41

Sine, još ti trebaš pure i popare a možda i cicvare da pojedeš da bi osvojio Pariz!

ODGOVORITE