Milinković: Trijumf da budemo još bliži tituli!

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da njegov tim mora da pruži sve od sebe kako bi pobedio Spartak i dodatno se približio osvajanju titule.

Fudbal 09.05.2015 | 11:00
Milinković: Trijumf da budemo još bliži tituli!

"Svaka utakmica ima svoju specifičnost i različiti ulog, Partizan se bori za naslov prvaka, a Spartak za opstanak. Dobro smo ih analizirali, momci su svesni posla i moramo da idemo na pobedu kako bismo se jedan korak približili tituli", rekao je Milnković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Milinković je istakao da ekipa nema kadrovskih problema, kao i da će Miroslav Vulićević posle sedam meseci pauze prvi put biti u sastavu za takmičarski meč.

"Svi se radujemo povratku Vulićevića, mnogo je dao fudbalu i biće među 18 igrača. Saša Ilić i Balažic su imali stomačne tegobe, ali biće u sastavu. Ilić je u četvrtak prvi put trenirao ove nedelje, iscrpljen je, ali kao pravi kapiten biće u konkurenciji za tim", poručio je Milinković.

Trener „crno-belih“ rekao je da respektuje ekipu Spartaka i da je posebno oprezan jer se Subotičani bore za opstanak.

"Kvalitetan i iskusan su tim za koji igraju Milić, Torbica, Kovačević. Ipak, imamo obavezu da pobeđujemo", rekao je Milinković.

On je rekao da je zadovoljan igrom svog tima otkad je došao na klupu Partizana, ali i da uprkos tome, ima prostora za bolje partije.

Pobedu Partizana očekuje i igrač sredine terena Darko Brašanac.

"Očekuje nas ekipa koja ne beleži dobre rezultate u poslednje vreme, biće motivisani, ali i mi ćemo, jer znamo šta meč donosi. Ne smemo da im dozvolimo šanse, a sve zavisi od nas", rekao je Brašanac.

Utakmica 27. kola Superlige između Partizana i Spartaka igra se u subotu od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Komentari / 0

Ostavite komentar