Dvije godine držao leš majke u stanu

Jedan pedesetogodišnji muškarac iz njemačkog grada Gronau, koji se sada nalazi na psihijatriji, držao je dvije godine u stanu leš preminule majke, piše tabliod ''Bild'', navodeći da ispred vrata stana gdje je stajao otirač sa ''dobrodošli'', ništa nije ukazivalo na horor-priču.

Svijet 04.05.2015 | 13:25
Dvije godine držao leš majke u stanu

''Kada smo pitali za Rozvitu (majku) on (sin) je uvijek govorio da joj je loše i da ne želi posjetu...'',rekla je danas jedna komšinica ovom tabloidu o sinu, koji je tvrdoglavo odbijao svaku posjetu komšija rečenicom da ''ni oni, kada bi bili u stanju njegove majke, ne bi željeli posjetu''.

''Rozvita je bila srdačna žena...'', rekla je komšinica, ali i o sinu, za kojeg policija kaže da je izgledao kao rasterećen, kada je otkriven leš, poznanici, takođe, govore kao o ljubaznom čovijeku.

''Uvijek je bio ljubazan i saosećajan. Navodno je svojoj majci, posle smrti oca, obećao da je nikada neće ostaviti samu'', rekao je ovom tabloidu jedan poznanik porodice o sinu koji je duže od dvije godine živio sa mrtvom majkom u stanu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Francuz

04.05.2015 17:53

Penziju nastavio primat ..sta drugo

ODGOVORITE