Drinčić: Šta hoće Zvezda?! Svakako ne bi sve pobjedili!

"I da smo odigrali nerešeno, opet bismo imali veliku prednost", rekao je vezista Partizana posle pobede u Novom Sadu.

Fudbal 04.05.2015 | 17:00
Drinčić: Šta hoće Zvezda?! Svakako ne bi sve pobjedili!

Fudbaleri Partizana napravili su u četvrtak uveče jako važan korak ka osvajanju titule.

Ubedljivom pobedom protiv Vojvodine, crno-beli su zadržali pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu. Uz bolji skor u međusobnim duelima, ta razlika je praktično veća za bod.

Vezista Partizana Nikola Drinčić smatra da bi prednost crno-belih pred poslednje četiri utakmice bila velika i da nisu pobedili na "Karađorđu".
"I da smo igrali nerešeno - i dalje bismo imali veliku prednost. Isto tako i dalje mislim da Zvezda ne može da pobedi sve utakmice do kraja. Eto, to je neko moje razmišljanje, koje verovatno nije ni bitno", rekao je on za "Sport network" posle meča.

"Lale" su bolje počele meč, crno-beli furiozno završili. Prema mišljenju prekaljenog veziste, u redovima lidera Superlige takav scenario su i očekivali.

"Znali smo da će Vojvodina prvih 20 minuta da krene jače nego obično na nekim utakmicama. Tražili smo neku mirnoću u tih 20 minuta, da prođu, da uspostavimo igru, a kada smo dali gol - od tog trenutka sve je bilo na našoj strani", dodao je Drinčić, čije su asistencije dale vetar u leđa Beograđanima u najvažnijim momentima.

Strelac u finišu za crno-bele bio je i Nikola Ninković. Posle meča je konstatovao da mu uvek prijaju utakmice u "Srpskoj Atini".

"Kada god dođem ovde pružam odlične partije i postižem golove, da li za reprezentaciju ili Partizan. Najbitnije od svega za nas je da smo dobili ovu utakmicu. Jako teško gostovanje, Vojvodina je jako dobar protivnik. Mogli su da nas ugroze, a na našu sreću nisu uspeli da nam daju gol. Posle je 4:0 bio jako visok rezultat. Dobro se završilo po nas, s obzirom da imamo još četiri utakmice do kraja prvenstva", izjavio je Ninković.

O trci za titulu, mladi vezista govorio je oprezno.

"Ništa nije završeno. Prednost koju imamo može da se istopi u dve utakmice. Moramo maksimalno skoncentrisani da uđemo u svaki meč".

Ko s kim do kraja?
Partizan će u poslednja četiri kola igrati protiv Spartaka, Napretka, Novog Pazara i Borca iz Čačka. Zvezda će se boriti za bodove protiv Čukaričkog, Radničkog 1923, OFK Beograda i Mladosti iz Lučana.

Komentari / 0

Ostavite komentar