Prvi maj na divljim vodama Tare

Više od hiljadu ljudi 1. maj je provelo na divljim vodama Tare.

Republika Srpska 01.05.2015 | 20:50
Prvi maj na divljim vodama Tare

Spustom, dugim 15 kilometara niz Taru, zvanično je otvorena Rafting sezona na Tari. Skoro stotinu čamaca se, od Brštanovice u Crnoj Gori do rafting centra Bastasi kod Foče, spuštalo blizu tri sata.

Zbog povišenog vodostaja rijeke povećano je prisustvo spasilaca. Manifestacija otvaranja sezone protekla je bez incidenata.

Brza, čista i hladna Tara posljednih godina privlači sve više avanturista iz inostranstva. Boravak u nekom od rafting kampova turisti upotpune obilaskom Nacionalnog paraka Sutjeska.

Izvor: N1

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

gonzo

01.05.2015 20:28

Para na paru,fukara na fukaru.....Pametni i uvlakuse uzimaju lovu,ne placaju opstini,nema fiskalnih racuna,a narod umire od gladi

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

01.05.2015 22:29

E moj Gonzo slabo si obajvešten. Svi imaju fiskalne kase a republički inspektori šaraju i naplaćuju kazne. Zaposlio te Krsmanović koji nije mogao da im uzme reket pa sad prdiš u prazno. Eno ti brate livada koliko hoćeš pa napravi sebi kamp, kupi čamce i opremu, zaposli skipere sa međunarodnim certifikarom, zaposli kuvare i konobare i sve ih prijavi. Lako ti je sipati gorivo na benzinskoj pumpi. Kako te nije sramota. Pitaš li se samo koliko su promet napravili rafteri u fočanskim trgovinama za 1000 gostiju?! Jedino rafting u Foči privređuje a svi kopaju nogama i rukama protiv raftera.Čak neće da naprave obećani put dug 12km sa naše strane za koji su papreno platili projekat jer sa Crnogorcima ima mnogo problema na granici Sramota za tebe i tebe i tebi slične.