Potraga: Ko se prvi iseli, on je milioner?!

Ni juče se nije znalo. Nikad se verovatno neće ni saznati. A svi bi hteli da znaju, celo Prijepolje, ko je milioner, srećnik iz bubnja kome zavidi cela Srbija.

Region 01.05.2015 | 08:39
Potraga: Ko se prvi iseli, on je milioner?!

- Voleo bih da se usrećila neka od siromašnih porodica, a takvih je ovde koliko hoćeš. Samo, ne verujem, neće to na sirotinju - sleže ramenima Nenad Ješić, nezaposleni otac sedmoro dece.

Od utorka uveče kada je iz loto bubnja sevnula sedmica, i kada se pročulo da premija teška 2,5 miliona evra stiže u Prijepolje, varoš na Limu traži taličnog sugrađanina.

Da je neko u ponedeljak zapucao u vazduh... Da je platio piće celoj kafani i ostavio bakšiš konobaru... Moglo bi se, ako ništa, nagađati, ko je dobitnik.

- Samo se ludak može pohvaliti tim dobitkom. U ovoj bedi, druže moj, glava je jeftina. Zar da priča i čašćava, pa da kojekakvu mafiju sebi navuče na vrat - na prvu će brkati, sredovečni Prijepoljac, presretnut pitanjem „Blica“.

Zna se samo ono što je saopštila Lutrija Srbije; tiket je uplaćen na kiosku „Loptica“ u centru grada, a srećnika su dve kombinacije koštale 120 dinara.

- Ko će ga znati... Ko tolika lica da popamti... Možda i nije Prijepoljac... Ovde loto uplaćuju i meštani opština sa severa Crne Gore koji prirodom posla navraćaju u Prijepolje. Niko do sada nije doneo čast, a verovatno i neće jer se radi o ogromnom novcu - kaže Danijela Tomašević, radnica u kiosku u kome je uplaćena dobitna kombinacija.

U kafani na obali Lima o milionima i misterioznom dobitniku ispredali su dokoni Prijepoljci.

- Saznaće se, ruku dajem da će se saznati vrlo brzo. Ko se prvi odseli - taj je. Ako je Srbin, kupiće stan u Beogradu. Ako je Bošnjak, otići će u Sarajevo. Neće s tolikim parama ostati u ovom leglu tuge - drži slovo sedokosi starkelja.

Eto opet onog brkalije...

- Da je pametan, ni ženi ne treba da kaže! Ona moja alapača, ta bi rastrubila za pola sata - ode galamdžija kejom.

Sabirali su juče Prijepoljci 2,5 miliona evra, pretvarali to u dinare....

- To je trećina opštinskog budžeta! Biće vajde i za opštinu od naplaćenog poreza na dobitak koji po zakonu pripada lokalnoj samoupravi - prenosi Emir Hašimbegović, predsednik opštine Prijepolje .

(Blic)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

ja sam

01.05.2015 07:43

Nisam iz vašeg grada. Na proputovanju sam uplatio tiket.

ODGOVORITE
Name

eh...

01.05.2015 08:06

Sretniče, uzdravju , potrošio !

ODGOVORITE
Name

ja sam

01.05.2015 09:55

Hvala ti, zdrav i živ bio.

Name

Hasan

01.05.2015 08:08

Ovaj prvi laze,samo mozee biti iz grada o zabacuje trag iz svoje bezbednosti

ODGOVORITE
Name

007

01.05.2015 09:06

Kod nas,tko se prvi iseli,taj se snašao,bez lotoa.

ODGOVORITE
Name

Boki

01.05.2015 10:26

Pa samo da čestitam dobitniku i nek uživa u sreći koju je Dragi Bog podario.Nadam se da će se setiti i MUČENIKA i sa njima PODELITI ovaj DOBITAK.

ODGOVORITE