Video: Ovo je najgora četvrtina ikada u NBA!

Naravno da su Niksi učestvovali u njoj.

Košarka 13.04.2015 | 21:00
Video: Ovo je najgora četvrtina ikada u NBA!

Od osnivanja najjače košarkaške lige nije se dogodila četvrtina kakva je u nedelju viđena u Emvej centru na Floridi.

Šokantno ružnu košarku navijačima su u nedelju ujutro predstavili Orlando i Njujork, posrnuli timovi koji ove sezone teško pobeđuju bilo koga. Konačan rezultat 80:79 pokazao je da imaju problem da pogađaju i kada igraju međusobno.

Orlando je šutirao za dva 30/84, a Njujork 31/82. Međutim, ono što su uradili u drugoj deonici teško će uskoro biti ponovljeno.

Od kraja prve četvrtine do poluvremena dva tima zajedno su ubacila samo 15 poena! Rezultat tog kvartala bio je 8:7 za Nikse!U tom periodu, Niksi su šutirali iz igre 3/20, a Orlando 3/19!

Srećom i po jedne i po druge, sezona se bliži kraju. Njujork će do raspusta igrati još protiv Atlante i Detroita, pa spustiti zavesu na mučnu godinu. Orlando će do kraja gostovati Majamiju i Bruklinu.

Osim u slučaju senzacionalnih pobeda, Niksi će završiti sezonu kao najneuspešniji i najlošiji tim lige. Trenutno deli sa Minesotom poslednje mesto na zbirnoj tabeli. I jedan i drugi tim imaju skor 16-64.

Orlando je malo manje neuspešan, sa 25 pobeda i 55 poraza kraj svog imena. U tom društvu su i Lejkersi (21-58) i Filadelfija (18-62).

Komentari / 0

Ostavite komentar