Mitrović: Favoriti jesmo, ali...Partizan je sve bolji!

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da je njegov tim favorit protiv Partizana u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige, ali dodao neće biti lako tu ulogu dokazati na terenu.

Košarka 12.04.2015 | 19:20
Mitrović: Favoriti jesmo, ali...Partizan je sve bolji!

"Poznato je koliko su utakmice protiv Partizana bitne i šta donose, ali i šta uzimaju, posebno kada se radi o završnici takmičenja. O Partizanu smo razmišljali još pre meča protiv Panatinaikosa i fokusirani smo na odlučujuće mečeve. Neće biti nimalo lako, ali verujemo u uspeh"”, rekao je Mitrović.

Krilni košarkaš dodao je ekipa Duška Vujoševića mečeve protiv Zvezda dočekuje u odličnoj formi.

“Rezultati ove sezone nam daju za pravo da možemo sebe da nazovemo favoritima u duelima sa Partizanom, ali to ne mora ništa da znači. Crno-beli su kompletirali ekipu, pojačali se iskusnim i kvalitetnim igračima i igraju sve bolje.

Partizan polufinale dočekuje u dobroj formi, ali i mi smo jaki i očekuje nas velika bitka”.

Mitrović je istakao da je ekipi mnogo značila pobeda nad Panatinaikosom na oproštaju od Evrolige.

"“Meč protiv Panatinaikosa nije imao rezultatski značaj, što se nas tiče. Ipak, drago mi je da smo pobedili veliki tim, koji je imao imperativ kako bi se plasirao u četvrtfinale Evrolige. Na najbolji mogućni način završili smo sjajno učešće u najjačem evropskom takmičenju i dokazali da nismo slučajno u Top16 fazi"”, zaključio je Mitrović.

Mitrović je apelovao na navijače oba kluba da utakmice prođu bez incidenata i u duhu fer-pleja.

Prvi meč polufinala plej-ofa Jadranske lige između Crvene zvezde i Partizana igra se u utorak 14. aprila.

Komentari / 0

Ostavite komentar