Karlo: Svi želimo da Iker ostane u Realu!

Trener Reala Karlo Ančeloti rekao je da Iker Kasiljas želi da ostane u ’kraljevskom klubu’ i naglasio da je isto i želja Madriđana.

Fudbal 12.04.2015 | 15:40
Karlo: Svi želimo da Iker ostane u Realu!

Kasiljas se našao na udaru javnosti zbog svojih grešaka poslednjih godina, ali je bio solidan u trijumfu nad Rajo Valjekanom sa 2:0 sredinom nedelje.

Ančeloti je, međutim, odlučio da se u subotu, u duelu sa Eibarom, na golu nađe Kejlor Navar, kojem će to biti tek četvrtak utakmica u dresu Reala u Primeri od dolaska iz Levantea.

Italijanski stručnjak je istakao da njegova odluka nije doneta da bi zaštitio Kasiljasa od navijača Reala, naglasivši da svi žele da on ostane u prestonici Šoanije.

„Iker je bio veoma jasan, želi da ostane. I mi to želimo, ja to želim“, naglasio je Ančeloti, „Njemu nije potrebna zaštita. On je profesionalac. Sa golmanima je drugačije jer, sem ako je u pitanju povreda nekog drugog golmana, oni ne dobijaju šansi. Postoje drugi igrači koji mogu da uđu na 15 minuta ili 30 sekundi i naprave razliku“.

Kasiljas je u redovima Reala od 1990. godine i od tada je sa ’kraljevskim klubom’ osvojio tri titule u Ligi šampiona i pet u Primeri, uz titulu svetskog šampiona i dve evropskog sa Španijom.

Real i Eibar se sastaju u 16 časova, a Madriđani pred taj duel imaju četiri boda manje od vodeće Barselone.

Komentari / 0

Ostavite komentar