Crna Gora neće biti izbačena iz kvalifikacija!

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Crnoj Gori je određena kazna posle nereda na utakmici sa Rusijom i tamošnji savez će morati da uplati novac, dok će reprezentacije igrati pred praznim tribinama pod Goricom do kraja kvalifikacija.

Fudbal 08.04.2015 | 23:00
Crna Gora neće biti izbačena iz kvalifikacija!

Iako se pričalo o diskvalifikaciji crnogorske selekcije, od toga, po rečima izvora bilskog Fudbalskom savezu Crne Gore. definitvno neće biti ništa, saznaje "Blic".

Od strane UEFA čelnika biće određena novčana kazna od 100 do 150 hiljada evra, a preostala dva meča do kraja kvalifikacija igraće se bez publike na gradskom stadionu u Podgorici.

Utakmica će skoro sigurno biti u korist Rusije 3:0, to se više i ne dovodi u pitanje.

Podsetimo, na samom početku te utakmice u Podgorici jedan neodgovorni navijač domaće selekcije bacio je baklju preko zaštitne ograde, a ona je pogodila u glavu golmana ruske reprezentacije, Igora Akinfejeva.

Kada je meč, posle prekida, nastavljen, u drugom poluvremenu je i definitivno prekinut (pri rezultatu 0:0) u 68. minutu, zbog ponašanja domaće publike.

Podsetimo, obe strane će imati pravo na žalbu, o kojoj će iznova odlučivati organi evropske kuće fudbala. Ako i tim, drugostepenim rešenjem, neka od strana ne bude zadovoljna, pravdu može da potraži upravo pred Sudom za sportsku arbitražu.

Komentari / 0

Ostavite komentar