Video: Jokan i Votford na čelu Čempionšipa!

Votford, koji sa klupe vodi Slaviša Jokanović, u derbiju Čempionšipa pobedio Midlsbro 2:0 i ako ovako nastavi gledaćemo ga naredne sezone u Premijer ligi.

Fudbal 06.04.2015 | 16:20
Video: Jokan i Votford na čelu Čempionšipa!

Elton Džon je obećao Slaviši Jokanoviću i svima u Votfordu da će napraviti žurku ako se klub plasira u Premijer ligu. Izgleda da će legendardni britanski muzičar i pevač morati da se "otvori".

Votford je danas, u derbiju 41. kola Čempionišipa, pobedio Midlsbro 2:0 (1:0), golovima kapitena Troja Dinija i Odiona Igaloa. Ovo je "stršljenovima" 23. pobeda u sezoni (sedam remija i 11 poraza).

Vodeći gol Dinija (on je prvi fudbaler Votforda koji tri sezone uzastopno postiže 20 i više golova).

A evo i strašnog gola Igaloa...

Ovom pobedom ekipa Slaviše Jokanovića je izbila na vrh Čempionšipa sa 76 bodova, bodom više od Midlsbroa (ostali mečevi će biti odigrani kasnije). U vrhu druge po jačini engleske lige velika je gužva i do kraja takmičenja neće biti poznato koje ekipe idu direktno u Premijer ligu. Čak osam klubova konkuriše za plasman u najviši rang - od prvoplasiranog Votforda do osmoplasiranog Vulverhemptona!

Do kraja je ostalo još pet kola, a Votford će u tri meča biti gost (Milvol, Notingem forest i Brajton), dva puta domaćin (Birmingem i Šefild venzdej).

Komentari / 0

Ostavite komentar