Jemen: Poginula devetočlana porodica

U udaru iz zraka na selo Okaš nedaleko od jemenske prijestonice Sane poginula je devetočlana porodica, a pet osoba je ranjeno, izjavili su danas očevici.

Svijet 04.04.2015 | 12:48
Jemen: Poginula devetočlana porodica

Sve ukazuje na to da je kuća pogođena u sklopu vojne kampanje, koju predvodi Saudijska Arabija, protiv šiitskih Huta.

Lokalni mediji javili su da još ima zatrpanih ispod ruševina kuće.Saudijska Arabija predvodi koaliciju arapskih zemalja u kampanji vazdušnih napada na šiitske Hute, koji su prošle godine preuzeli kontrolu nad Sanom, glavnim gradom Jemena.

Prema navodima očevidaca, porodicu su činila dva muškarca, žena i šestoro djece.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zvonko

04.04.2015 20:12

Jemen je projekat etno inženjera iz Vatikana. Vatikan je podturio Arapima Kuran da bi mogao da ih ubija zarad pljačke. Evo, sad vidite dokle dobacuje projekat krvave šape iz Vatikana. Muslimanski fundamentalist pod dirigentskom palicom CIA organizuju ubijanje u Sani u Jemenu. Zna se da na svetu ni jedna teroristička organizacija (Čitaj: Privatna vjjska npr.Black water) ne sme da ubija ljude, ako nije registrovana i ako nema Licencu CIA. Agencije Vatikana preko kojih katolički jezuiti legalno, ne kažnjeno, ubijaju ljude su: CIA, INTERPOL, NATO, ISIS, BOKO HARAM, OVK, UČK, itd.., Slobodni svet se mora ujediniti protiv bolesnog uma Vatikana.

ODGOVORITE
Name

Humanitarno primirje

05.04.2015 00:15

Rusija predlaze primirje da bi se izvukli civili iz zone koju Saudijska Arabija etnicki cisti. Pitanje je da li se moze zaustaviti genocid ako jedna strana ima novac i podmitila je sve od *Magriba do Mashriba'.

ODGOVORITE