Đokić najavio smjene u "Šumama Srpske"

Menadžment Javnog preduzeća "Šume Srpske" najodgovorniji je za stanje u ovom preduzeću, izjavio je ministar industrije energetike i rudarstva Republike Srpske, Petar Đokić.

Republika Srpska 03.04.2015 | 22:22
Đokić najavio smjene u "Šumama Srpske"

On je najavio da će ukoliko ne budu riješeni problemi u ovom preduzeću, insistirati na smjeni kompletnog rukovodstva.

Izvor: Agencije

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Ko bi se nadao od Djoleta na belu ladju!

03.04.2015 20:59

Kad će ostala javna preduzeća doći na red? Sve su to stranački a ne stručni kadrovi. I većinom kriminalci. Od reformi neće biti ništa, lokvica samo što nije presušila a vlada neće moći uraditi ništa. Jer su svi uvezani. Sve su to njihovi kadrovi. Ne mogu protiv svojih: ljubavnica, stranačkih kadrova, poltrona, štićenika, komšija, supruga stranačkih lidera, muževa stranačih lidera, rodjaka stranačkih lidera, i da dalje ne nabrajam, lista je ne podugačka nego beskonačna...

ODGOVORITE
Name

silni

03.04.2015 21:13

zasto sumsko gazdinstvo banja luka ne isplacuje redovno plate radnicima i kada ce isplatiti zaostale plate,kad to gazdinstvo na papiru nije u gubitku.

ODGOVORITE
Name

milomir

04.04.2015 01:30

Đokiću, ti znaš da su godinama "Šume Srpske" bile baza za izbore da se radilo ko kako hoće i da ima viska radnika koliko hoćeš.Pa moj Đokiću, tvoji su bili menandžment, a ne moji.

ODGOVORITE
Name

zorka

04.04.2015 04:12

djokic od kada je promijenio fotelju tako je ,,pametan i fin,, svaki dan izjave mi moramo i mi hocemo. ko njemu jos vjeruje.

ODGOVORITE
Name

Socijala

04.04.2015 06:14

Djokic kad najavi da ce biti procesuirani direktori koji su ojadili Sume Srpske,to ce biti vijest.A njegova uspavanka,,direktori će biti smijenjeni to sto rekla Zeljka,,fakticki ne znaci nista.

ODGOVORITE
Name

Требиње

04.04.2015 10:25

Ђокићу,немој заборавити ни себе заједно са њима на челу јер и јеси најодговорнији. Свима је јасно да од тога нема ништа, јер са овом дичном Владом народ иде са зла на горе.А у чему је твоја способност осим у грчевитом држању фотеље и Бајиних скута.

ODGOVORITE