Motivisani igrači Zvezde pred Pazar - DOBILI SU PLATE!!!

Zvezdu čeka veoma teško gostovanje u Novom Pazaru, meč koji bi mogao mnogo toga da odluči u trci za titulu, naročito ako se uzme u obzir da je za tri nedelje na programu i večiti derbi. Zbog toga je protekle nedelje bilo maksimalno mobilno stanje u klubu kako bi ekipa u što boljem stanju dočekala duel sa Pazarcima (subota, 15.30).

Fudbal 04.04.2015 | 12:20
Motivisani igrači Zvezde pred Pazar - DOBILI SU PLATE!!!

Na poslednjem treningu pred put u Novi Pazar bila je praktično cela uprava crveno-belih, odnosno većina članova Upravnog odbora. Oni su došli da pokažu igračima da imaju podršku kluba na važnom gostovanju. Ipak, da ne bi sve ostalo samo na rečima, odnosno tapšanjima po ramenu na koje su Zvezdini igrači zbog besparice na neki način i oguglali, klub je isplatio svim prvotimcima po 3.000 evra kako bi bili rasterećeni i u punom smislu motivisani na meču u subotu.

Taj novac za neke igrače predstavlja praktično celu mesečnu ratu, dok su drugi dobili pola ili manje od pola, ali obzirom na situaciju u klubu svima puno znači pa nema sumnje da će igrač moći da razmišljaju samo o igri.

Takođe i navijači su svesni važnosti ovog gostovanja pa su posle pomenutog treninga kolonom automobila ispratili svoje ljubimce do izlaska iz Beograda i bar na taj način pokušali da im pokažu koliko bi im značilo da se pobedonosno vrate iz Novog Pazara.

Komentari / 0

Ostavite komentar