Hello Kitty je novi sponzor Milana!

Ovo nije prvoaprilska šala: Milan i Helou Kiti ruku pod ruku, Rosoneri našli novog sponzora! Čelnici Milana, kluba koji pored ostalog nosi i nadimak Đavoli, odlučili da izaberu krajnje neobičnog partnera i probaju dodatni prodor za azijsko tržište i da zadobiju nove simpatije među nežnijim polom.

Fudbal 02.04.2015 | 12:20
Hello Kitty je novi sponzor Milana!

Neko ima Emirejts, neko Samsung, neko Katar Ervejs, a Milan ima Helou Kiti. Ne, ovo nije prvoaprilska šala, mada bi dobar deo navijača slavnog kluba verovatno želeo da jeste. Italijanski klub sklopio je sponzorski ugovor sa kompanijom Sanrio koja stoji iza poznato brenda Helou Kiti.

Ipak, nije sve tako crno. Cilj ovog ugovora i saradnje dve strane je kreiranje nove kolekcije artikala i odeće koja će zvanično biti predstavljena sredinom aprila na San Siru. Naravno, to znači da će pored terena na nekim utakmicama biti prisutna i velika replika junakinje poznatog crtanog filma izuzetno popularnog među decom širom sveta.

Ideja je, pored ostalog, da Milan kroz ovo sponzorstvo i saradnju, kako je navedeno, dopre do navijačica, pogotovo onih mlađih. Odmah posle Italije, zajednička kampanja nastaviće se u Japanu i drugim azijskim zemljama. Već od septembra brendirane Milanove proizvode sa Helou Kiti navijači će moći da kupe i putem interneta.

Ostaje, naravno, da se vidi šta će na sve ovo da kažu navijači Milana kojima je nedavno ponestalo strpljenja i to su jasno stadili do znanja vlasniku Silviju Berluskoniju. Ekipi drugu sezonu zaredom ne ide u Seriji A i sva je prilika da će ponovo ostati bez plasmana u Evropu.

Za sedmostrukog šampiona Starog kontinenta i jednog od najtrofejnijih klubova na svetu to bi svakako bio veliki udarac, a čini se da epizoda sa Helou Kiti neće doprineti da se poboljša raspoloženja navijača.

Komentari / 0

Ostavite komentar