Zi-Zu: Hoću da budem selektor Francuske!

Trener Kastilje Zinedin Zidan rekao je da bi voleo da jednog dana postane selektor Francuske, kao i da je puno naučio radeći za Karlom Ančelotijem u Realu.

Fudbal 02.04.2015 | 19:00
Zi-Zu: Hoću da budem selektor Francuske!

Legenda svetskog fudbala okončala je karijeru 2006. godine, a od tada se posvetio polaganju ispita za trenerske licence i vođenju drugog tima Real Madrida.

Zizu je trenerski zanat počeo da uči kao pomoćnik Karla Ančelotija pri prvom timu 'Kraljevskog kluba', a posle odlaska Lorana Blana sa klupe 'Trikolora' 2012. godine bio je na sastanku sa predsenikom Saveza.

"Reći ću to veomo jasno, jednog dana, veoma bih voleo da postanem selektor Francuske. Postavio sam sebi cilj da postanjem šef nacionalnog tima, ali ima još dosta vremena za to", rekao je Zidan, koji je pre nekoliko dana rekao da ne bi imao ništa protiv ni da postane trener Reala u međuvremenu.

Zidan je prethodno radio i sa Murinjom, od koga je takođe dosta naučio.

„Od Murinja sam naučio da on nikada ne odustaje. On jeste strog, ali je pošten. Možda deluje da se ne ponaša kako bi trebalo, ali on će uraditi sve za svoje igrače i iznad svega je pošten“.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Patriota

02.04.2015 20:24

Bravo legendo samo napred.

ODGOVORITE