Zvezda predala papire za Evropu! E, sad.....

Crveno-beli poslednjeg dana roka dostavili dokumentaciju za dobijanje licence za evropska takmičenja. Videćemo šta kažu u FSS.

Fudbal 31.03.2015 | 19:00
Zvezda predala papire za Evropu! E, sad.....

Čekali su na "Marakani" do poslednjeg dana, ali su u utorak u jutarnjim časovima poslali dokumente potrebne za dobijanje evropske licence u Fudbalski savez Srbije.

Da li je to što su dostavili dovoljno, odlučiće prvostepena Komisija za licenciranje. U pozitivnom slučaju papiri će biti prosleđeni drugostepenoj Komisiji, a ona ih potom šalje (ili ne) u UEFA. Ako trenutna papirologija ne ispunjava potrebne uslove, crveno-beli će imati još dva meseca (do 31. maja) da ispune sve što se od njih traži ili će, u suprotnom, ponovo ostati bez prava da igraju u Evropi.

Zvanično, dug Crvene zvezde potreban da se namiri da bi bila odobrena UEFA licenca iznosio je 11,8 miliona evra. Dobar deo toga je vraćen, sa pojedincima je dogovoren reprogram, pa je preostala suma od oko šest miliona evra.

U rukovodstvu srpskog šampiona najveću nadu polažu u generalnog sponzora Gasprom, koji bi novim četvorogodišnjim ugovorom, vrednim pet miliona evra po sezni, rešio mnoge probleme.

Komentari / 0

Ostavite komentar