Gojko Kačar ide iz HSV-a u Atinu?!

Srpski vezista sigurno napušta Hamburg na kraju sezone kao slobodan igrač, a mogao bi da se pridruži nekadašnjim saigračima Petriću i Bergu.

Fudbal 30.03.2015 | 21:40
Gojko Kačar ide iz HSV-a u Atinu?!

Nemačka epizoda Gojka Kačara se završava narednog leta. Posle sedam i po godina u Bundesligi, srpski vezista će na kraju sezone napustiti Hamburg kao slobodan igrač pošto mu ističe ugovor. On je jedan od četvorice fudbalera sa kojim bivši prvak Evrope neće produćiti ugovor. Pored Kačara na izlaznim vratima su Rafael van der Vart, Marsel Jansen i Ivo Iličević.

Česte povrede su sprečile Kačara da ostavi bolji utisak u Hamburgu, a poslednjih godina je na marginama prvog tima. Na fudbalskom tržištu nema visoku vrednost iako mu je samo 28 godina, ali postoje klubovi koji su zainteresovani da ga angažuju. Grčki mediji pišu da bi Panatinaikos mogao da ponudi ugovor Kačaru. U tom slučaju, srpski vezista bi se pridružio nekadašnjim saigračima iz Hamburga: Mladenu Petriću i Markusu Bergu. Njih dvojica su fudbalski procvetali u Atini.

Ukoliko potpiše za Panatinaikos, Kačar će postati prvi Srbin u atinskom klubu posle 15 godina, s obzirom da je poslednji naš igrač koji je nosio dres ovog kluba bio Vladan Milojević u periodu od 1997. do 2000. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar