Đuka neće ponovo u Partizan!

Predsednik Popović je već kontaktirao donedavnog trenera Kordobe, ali su minimalne šanse da se Đuka vrati u srpski fudbal.

Fudbal 25.03.2015 | 11:20
Đuka neće ponovo u Partizan!

Dok javno pričaju o podršci Marku Nikoliću čelnici Partizana na sve strane traže njegovu zamenu. Jedan deo Uprave je blokirao dolazak Zorana Milinkovića iz Voždovca, ali je zato cela vrhuška crno-belih složna u nameri da bi pravo rešenje bio - Miroslav Đukić! Na njihovu žalost, Đukićev angažman će ostati samo pusta želja...

Prvi čovek crno-belih Zoran Popović je pre dva dana kontaktirao Đukića kada je počela priča o smeni Nikolića, a pojedini beogradski mediji prenose da je juče čak i otputovao u Španiju da se vidi sa mladim stručnjakom. Đukićev odgovor je opet bio negativan i ponovio je stav da ne želi da se vraća u srpski fudbal. Popović se i dalje nada da će Đukić promeniti mišljenje, a u pregovore se navodno uključio i Žarko Zečević što je Popoviću dalo tračak nade.

Uprava crno-belih se nada da bi Đukićev dolazak umirio navijače s obzirom da je u prvom trenerskom mandatu u Humskoj ostavio sjajan utisak. Ipak, posle odlaska iz Partizana i neslavne epizode u reprezentaciji Srbije, Đukić je poručio da se nikada neće vratiti u domaći fudbal, posle čega je radio u Muskronu, Erkulesu, Valjadolidu, Valensiji i Kordobi u kojoj je dobio otkaz pre desetak dana.

Komentari / 0

Ostavite komentar