Stradao u stravičnoj nesreći u Beogradu

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio jutros oko 06.20 časova na Kružnom putu na Voždovcu u smeru ka Resniku, jedna osoba je stradala, a jedna je teško povređena. Nezvanično, lekari se bore za život drugog vozača auta, koji ima teške opekotine po glavi i leđima.

Srbija 25.03.2015 | 08:30
Stradao u stravičnoj nesreći u Beogradu

- Muškarac Z. J (51) zadobio je teže opekotine. Prvo je prevezen u Institut za opekotine i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečansku ulicu, a zatim zbog lošijeg stanja na VMA - rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Kako se saznaje on ima opekotine po glavi i leđina, a ukupna površina opekotina je 27% tela.

On je vitalno ugrožen, a observacija je u toku.

Drugi muškarac koji je takođe bio u autu nažalost nije preživeo. Telo muškarca oko 30 godina pronađeno je ugljenisano u autu.

Uviđaj je u toku, a saobraćaj je zaustavljen u obe trake, tako da je velika gužva na tom delu puta.

Kako se saznaje, prilikom sudara, auto se zapalio i u potpunosti izgoreo, dok je kamion samo delimično oštećen.

Očevidci kažu da su čuli veliki prasak, i da su u prvom trenutku mislili da se kamion zapalio.

Kako je rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije policijski službenici Žandarmerije Nikola Petrović, Ljubiša Đorđević i Dalibor Simić, prilikom dolaska na posao, oko 6.30 sati uočili su zapaljen "Reno" na putu koji se sudario sa kamionom.

Policjaci su odmah pritekli u pomoć povređenim osobama i uspeli da spasu jednog od vozača "Renoa".

Oba vozila se nalaze u istoj traci, tako da nije bilo preticanja. Automobil marke "reno" u potpunosti je izgoreo, i skoro da je podleteo pod kamion.

Macura je objasnila da su se, prema dosadašnjim saznanjima, sudarili automobil i kamion i da se posle neseće zapalio automobil.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar