Niže cijene za Ruse!

Crna Gora je, imajući u vidu događanja na svjetskom ekonomskom tržištu, snizila cijene hotelskih aranžmana za rusko tržište, saopštio je državni sekretar u crnogorskom Ministarstvu održivog razvoja i turizma Predrag Jelušić.

Region 19.03.2015 | 17:42
Niže cijene za Ruse!

Iz Nacionalne turističke organizacije /NTO/ saopšteno je da su se Jelušić i direktor NTO Željka Radak-Kukavičić, koji predvode crnogorsku delegaciju na međunarodnom sajmu MITT u Moskvi, prvog dana sajma sastali sa predstavnicima nadležnih ruskih državnih institucija iz oblasti turizma, ruskih turoperatera i medija.

"Predstavnici dvije zemlje razgovarali su o sadašnjem stepenu i mogućnostima unapređenja saradnje i promocije već prepoznatog crnogorskog turizma na ruskom tržištu", navodi se u saopštenju.

Jelušić je izrazio nadu da će ruski turisti i ove sezone odabrati Crnu Goru kao svoju turističku destinaciju, imajući u vidu, prije svega, sličnost kultura i jezika dvije zemlje, kao i činjenicu da se ruski turisti u Crnoj Gori osjećaju dobrodošli.

On je dodao da ruski turisti imaju značajno učešće u strukturi turističkog prometa.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Detici

19.03.2015 17:05

Zovite sada Amere stice vam Rusi.

ODGOVORITE
Name

Ruski turisti

19.03.2015 17:31

Slabo će te imati turista iz Rusije,zbog političke reakcije Vaših političara.Uveli ste sankcije Ruskom narodu.

ODGOVORITE
Name

Francuz

19.03.2015 17:55

Ili jesu ili nijesu sankcije, hahahha treba znati.

ODGOVORITE
Name

RUSI

19.03.2015 18:53

IDEMO U SPANIJU TAMO JE SKUPLJE.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

20.03.2015 13:27

Pa zar niste mrčo uveli sankcije Rusiji. Poznati crnogorski turizam je da ti naplate čak i vazduh koji udišeš. Ima mnogo ljepših i jeftinijih mjesta. Vidi sada Grčku... propašćete vi džaba vam sve.

ODGOVORITE