Optužbe montirane zbog obračuna?

Darko Šarić tvrdio je na suđenju u Specijalnom sudu u Beogradu da su mu optužbe za šverc kokaina montirane, jer je bivša vlast u Srbiji željela da se preko njega obračuna sa vlastima u Crnoj Gori.

Srbija 18.03.2015 | 22:46
Optužbe montirane zbog obračuna?

Šarić, koji je optužen za šverc kokaina, u nastavku izlaganja svoje odbrane rekao je da je bivši predsjednik Srbije Boris Tadić želio da sruši vlast u Crnoj Gori, te da je on žrtva tog obračuna.

Za montiranje optužbi, Šarić je ponovo kao odgovornog označio bivšeg šefa kriminalističke policije Rodoljuba Milovića, za kojeg je rekao da je ucjenjivao i Ivicu Dačića fotografijom na kojoj je sa optuženim Rodoljubom Radulovićem uslikan na jednom ljetovanju.

Šarić je ranije na sudu tvrdio da mu je svašta nuđeno "za svjedočenje protiv Crne Gore i njenih političara i Dačića", čak samo 10 godina zatvora, prenijeli su beogradski mediji.

Osim Šarića, koji se poslije višegodišnjeg bjekstva predao 18. marta prošle godine, na optuženičkoj klupi je još devet lica, dok je 14 i dalje u bjekstvu i sudi im se u odsustvu.

Onu su optuženi za organizovanje šverca kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu.

Komentari / 0

Ostavite komentar