Perez: Nećemo dati otkaz Anćelotiju!

Predsednik madridskog Reala Florentino Perez demantovao je tvrdnje španske "Marke" da je spremao otkaz treneru Karlu Anćelotiju.

Fudbal 13.03.2015 | 09:40
Perez: Nećemo dati otkaz Anćelotiju!

On je izrazio čvrstu podršku italianskom stručnjaku, uprkos tome što je "kraljevski klub" izgubio na dva poslednja meča, a na tri utakmice je bez pobede, prepustivši večitom rivalu Barseloni vodeće mesto u Primeri.

Posle poraza od Atletik Bilbaa od 1:0, izabranici Anćelotija su izgubili od Šalkea kod kuće sa 4:3, a iako su ukupnim rezultatom od 5:4 prošli u četvrtfnale Lige šampiona, bili su izviždani na Santjago Bernabeu.

Barselona će ugostiti Real 22. marta, a "Marka": je povodom tog meča danas objavila da Perez navodno planira da u slučaju poraza otpusti Anćelotija, koji ima ugovor do kraja sledeće sezone.

"Koristiti činjenicu da u ovom trenutku nismo u najboljoj formi, kako bi se plasirala netačna informacija, prosto je neprihvatljivo", rekao je Perez na konferencji za novinare i dodao da klub ima puno poverenje u trenera i igrače.

On je dodao da "suprotno pisanju današnjih novina, šta god da se dogodi narednih dana i nedelja, Anćeloti ostaje trener Reala".

'Imamo najboljeg trenera i najbolje igrače", poručio je Perez i pozvao navijače da podrže Anćelotija i ceo tim.

Komentari / 0

Ostavite komentar