Dilerka izrešetana u obračunu klanova?

Klara Mladenović (22) ranjena je s tri hica u noge prošle noći u parku u ulici Braće Jerković na Voždovcu.

Srbija 08.03.2015 | 12:12
Dilerka izrešetana u obračunu klanova?

Kako se pretpostavlja, devojka je najverovatnije ranjena u obračunu zbog droge. Ranjena Klara u Hitnu pomoć dovezena je u 3.05.

- Devojka je imala prostrelnu ranu leve butine, desne potkolenice, a pogođena je i u desnu butinu. Posle ukazane prve pomoći, prebačena je na reanimaciju Urgentnog centra - kažu u Hitnoj pomoći.

Onaj ko je dovezao ranjenu dilerku bukvalno se borio da je sačuva u životu.

Vozio je u punoj brzini, prošao rampu i zaustavio se ispred prijemnog odeljenja Hitne pomoći. Beogradska policija odmah je započela istragu, ali je Klara Mladenović tvrdila da ne zna ko je pucao u nju.

- Ispričala je da se šetala parkom u Ulici braće Jerković. Kad je došla do broja 105, začula je hice. Odjednom, osetila je bol u nogama, ali nije videla ko je pucao - kažu u MUP-u.

Dosije ranjene devojke, međutim, naveo je policiju da ne poveruje u njen iskaz.

- Klara ima bogat kriminalni dosije. Hapšena je zbog teških krađa, posedovanja i dilovanja droge. Pretpostavljamo da je droga i razlog obračuna u kojem je ranjena. Najverovatnije strahuje od osvete i ne želi da otkrije ko je pucao u nju - kažu u policiji, gde i dalje rade na rasvetljavanju pucnjave.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar