Vlasti imaju snimk ubice Njemcova?

Ruska televizija REN TV objavila je, pozivajući se na neimenovani izvor, da su istražni organi došli do snimka na kojima se vide dvojica osumnjičenih za ubistvo ruskog opozicionara Borisa Nemcova, koji je ubijen u noći s petka na subotu u Moskvi.

Svijet 04.03.2015 | 22:45
Vlasti imaju snimk ubice Njemcova?

Istražni organi su dobili nekoliko slika na kojima se vide dva čovjeka, a prema riječima izvora, "najvjerovatnije se radi o osobama porijeklom iz južnih regiona Rusije", prenio je Sputnjik.

REN TV je ranije javila da su istražni organi pronašli automobil ubice Nemcova. Prema podacima ove televizije, radi se o ZAZ Chance (verzija "Chevrolet Lanos" proizvedena u ukrajinskom preduzeću).

Nakon što je pronađeno vozilo kojim su pobjegle ubice, operativci su zatražili sve snimke kamera na putu. Osim toga, zatražili su da se pronađu vozači koji su vozili tim putem u tom trenutku i da se od njih uzmu snimci s kamera, ako ih je bilo u kolima.

Šef ruske Federalne službe bezbjednosti Aleksandar Bortnikov izjavio je danas da je tokom istrage o ubistvu opozicionog političara Borisa Nemcova identifikovano nekoliko osumnjičenih.

Bortnikov je rekao da su ti osumnjičeni samo jedan pravac koji istražitelji razmatraju, prenio je Rojters, pozivajući se na ruske medije.

Nemcov je ubijen u petak kasno uveče u centru Moskve, nedaleko od Kremlja, dva dana uoči velikog mitinga koji je pripremala opozicija.

Izvor: Fena

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

baja

05.03.2015 04:16

Pao u klopku, pitajte manekenku za koga radi. Šeta s njim baš tu gdje je naručeno.

ODGOVORITE
Name

SAD

05.03.2015 11:24

AMERIKA "CURI" NESTAJE.

ODGOVORITE