Čeh ide - zanimljivo je ko ga mijenja?!

Petr Čeh je izgubio strpljenje i na leto će napustiti Čelsi, a londonski klub planira da za rezervnog golmana dovede veterana Breda Fridela, koji u maju puni 44. godine.

Fudbal 03.03.2015 | 22:40
Čeh ide - zanimljivo je ko ga mijenja?!

Kako javlja "Dejli Telegraf", Čeh odlazi sa Stamford bridža zbog male minutaže, jer prednost ima Tibo Kurtoa, a interesovanje za češkog čuvara mreže pokazali su Arsenal, Liverpul, Roma, Pari Sen Žermen i Monako.

Sjajni Kurtoa će bez sumnje i narednih godina biti prvi izbor Žozea Murinja, koji je mesto na klupi namenio Fridelu, kome na kraju sezone ističe ugovor sa Totenhemom, što "plavci" planiraju da iskoriste i dovedu ga bez obeštećenja. Specijalni je sličan potez napravio i 2013. godine kada je doveo tada 40-godišnjeg Marka Švarcera iz Fulama.

Ako transfer Fridela bude propao, Murinjo ima spremne zamene u vidu golmana KPR-a Roberta Grina, Seltikovog Grega Gordona, Šaja Givena iz Aston Vile i Džona Rudija iz Noriča.

Američki čuvar mreže je tokom karijere odigrao 450 utakmica u Premijer ligi za Liverpul, Blekburn, Aston Vilu i Totenhem, čiji je član od 2011. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar