Miletićeva, Brkić i Šabić predati Tužilaštvu BiH

Azra Miletić, Ramo Brkić i Senad Šabić, koje su pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili u okviru akcije kodnog naziva "Čekić", predati su u nadležnost Tužilaštva BiH.

Bosna i Hercegovina 26.02.2015 | 20:24
Miletićeva, Brkić i Šabić predati Tužilaštvu BiH

"Lica čiji su inicijali A.M, R.B. i S.Š predata su Tužilaštvu BiH uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nakon saslušanja u prostorijama SIPA", rečeno je Srni u SIPA.

Prema nalogu Tužilaštva BiH, pripadnici SIPA uhapsili su sudiju u Apelacionom odjeljenju Suda BiH Azru Miletić, te lica protiv kojih se vodi postupak u Sudu BiH Ramu Brkića i Senada Šabića.

Miletićeva je osumnjičena za primanje dara ili drugih oblika koristi i kršenje zakona kao sudija, a Brkić i Šabić za davanje dara ili drugih oblika koristi, saopšteno je ranije iz Tužilaštva BiH.

Pripadnici SIPA su u okviru ove akcije na području Sarajeva pretresli objekte na tri lokacije radi pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku, saopšteno je iz SIPE.

Izvor: Srna

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

ĐURĐA I M

26.02.2015 19:38

KADA ĆE SE NEŠTO OVAKO DESITI U REPUBLICI SRPSKOJ ,JOŠ SMO GORI OD FEDERACIJE.

ODGOVORITE
Name

Бат

26.02.2015 19:45

Кажу да је за ову двојицу ослобађајућа пресуда коштала ни манје ни више 100.000 КМ. Питам се колико је ова "часна" суткиња касирала за ослобађајуће пресуде за господу Милоша Ступара и Горана Савића који су због ратних злочина били осуђени на по 40 година затвора, а она их је безусловно ослободила кривње.

ODGOVORITE
Name

RE Đurđa IM

26.02.2015 19:48

Ma nije tako Republika Srpska je bolji dio Bosne i Hercegovine, kada to tako kaže "Baja" onda komentara nema?

ODGOVORITE
Name

Federacija bolje funkcionise

26.02.2015 21:13

U Srpskoj je problem vladajuca nomenklatura. Kazem nomenklatura jer podsjecaju na onu najcrnju Staljinovu fazu. Kako ce ih se narod rjesiti ne znam jer niti imaju stidi niti skrupula, a niti straha od nekog.

ODGOVORITE
Name

snouden

26.02.2015 21:14

E da je bar jedina! IMA JEDNA I U Mrkonjic Gradu voli kesss.Uslove puca samo tako.

ODGOVORITE
Name

Georgijev Vasil

27.02.2015 19:29

Azru poznalem iz gimnazijalskih dana i neverujem da je ucinila tako nesto, sto joj pripisuju. Verujem da je u igri neka "namestena igra". Dragi Srbi, i neki Srbi su oslobodjeni namestenih krivica zahvaljujuci njoj i potrudite se da isti procesi ne budu ponovljeni. Pozdrav

ODGOVORITE