Kanavaro mora u zatvor?!

Legendarni italijanski fudbaler Fabio Kanavaro osuđen je na 10 meseci zatvora zbog toga što se oglušio o zabranu ulaska u svoju kuću.

Fudbal 26.02.2015 | 09:40
Kanavaro mora u zatvor?!

Taman što je promenio imidž i ćelu zamenio urednom frizurom, Fabio Kanavaro ide na mesto gde će verovatno biti okružen sve samim ćelavcima. Nekada veliki as Parme, Intera, Juventusa i Reala, kapiten repezentacije Italije koja se 2006. godine popela na svetski tron, narednih deset meseci provešće iza zatvorskih rešetaka.

Razlog krajnje bizarana, ali povod nimalo naivan. Sve je počelo zbog utaje poraza zbog čega su napuljske vlasti Kanavaru i supruzi Danijeli Arenoso oduzele imovinu vrednu cirka 1.000.000 evra. Tada mu je naređeno i da ne prilazi onome što su vlasti zaplenile. A pošto se Fabio oglušio o naređenje sud je pribegao ekstremnim merama.

Fabio Kanavaro osuđen je na desetomesečnu robiju! Supruga Danijela i brat Paolo, trenutno igrač Sasuola, osuđeni su na uslovne kazne. Svo troje imaju pravo na žalbu. Pitanje je doduše da li će kineske vlasti isporučiti Fabija Kanavara, trenutno trenera Gvangžu Evergrandea, ili će igrač i "matica" pronaći zajednički jezik.

Komentari / 0

Ostavite komentar